Verhuur

De huiselijke ruimte van HAPPEN is te huur voor verschillende doeleinden. Denk aan een vergadering, een borrel of aan het geven van workshops. In de ruimte staan twee lange steigerhouten tafels die zitplek waaraan maximaal 30 personen kunnen zitten. De ruimte kan naar eigen wens worden ingericht. De open keuken is van alle gemakken voorzien. Er is een toilet aanwezig. Je kunt kosteloos gebruik maken van de draadloze internetverbinding.

Huurprijs

De huurprijs van de ruimte is €45,- per dagdeel en hij is zowel overdag als ’s avonds te huur. De verhuur kan uitgebreid worden met koffie, thee, een borrel, lunch, of een compleet verzorgd diner. Vraag gerust naar de opties, HAPPEN denkt graag met je mee!

Bereikbaarheid en Parkeren

HAPPEN is gevestigd aan de Nieuwstraat 100 in Zwolle en is onderdeel van 101 winkels. De loopafstand vanaf het Centraal Station is ongeveer 10 minuten. Vanaf de dichtstbijzijnde bushalte is ongeveer 3 minuten lopen naar Happen. Op 3 minuten loopafstand is de parkeergarage ‘Noordereiland’, daar kan je tegen betaling parkeren.
Voor meer informatie of reserveren kan via contact of via sanne@happenzwolle.nl