Vier een feestje

Heb je iets te vieren? Een familiedag, babyshower, vriendinnen of vriendendag, afstudeerborrel? HAPPEN maakt feestjes op maat en denkt graag mee! Bij HAPPEN kan je ook vergaderen, of met een gezelschap dineren. HAPPEN verzorgt catering op locatie, bij je thuis, of op evenementen.
Workshops
Een feest uitbreiden met een leuke workshop of activiteit? Dat kan! HAPPEN biedt i.s.m. verschillende partners diverse workshops aan. Denk hierbij aan theater, muziek, zang, moderne kalligrafie & hand lettering, een leuke stadswandeling, of een speurtocht. Voor het hele aanbod en de mogelijkheden, kijk bij workshops.

Probeer iets uit

Binnen het concept van ‘HAPPEN nodigt uit’ is het ook mogelijk om de ruimte voor een langere periode te huren voor workshops of andere doeleinden. HAPPEN heeft beschikking tot een prachtige keuken die van alle gemakken is voorzien, en biedt ruimte voor 25 personen. Voor meer informatie, kijk bij verhuur.

Verkoop je product

HAPPEN verkoopt bij 101 winkels huisgemaakte producten zoals jam, chutneys, salted caramel, alles wordt bereid in eigen keuken. Heb je ook een product dat je graag onder de aandacht wilt brengen? Bij Happen kan je een plank huren om je huisgemaakte producten te verkopen!!
HAPPEN werkt samen met: